Ders Seçimleri Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Bu yarıyıl ilk kez öğrenime başlayacak öğrenciler, daha önceki yarıyıllarda İngilizce hazırlık veya bilimsel hazırlık aşamasında olup danışman ataması yapılmamış ve ilk kez lisansüstü ders kaydı yaptıracak olan öğrenciler kayıt işlemlerini program koordinatörleriyle gerçekleştireceklerdir.

Daha önceki yarıyıllarda öğrenime başlamış olup halen danışmanı atanmamış olan öğrencilerin ders kayıtları program koordinatörleri tarafından da yapılamamaktadır. Bu durumdaki öğrencilerimize geçici olarak program yürütme kurulu üyelerimiz danışman olarak tanımlanmışlardır. Bugün (5 Şubat) danışman atamalarının Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından onaylanmasıyla birlikte, geçici danışmanlarınızla temasa geçerek ders kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. (Sistemde öğrenci servisi sekmesi altında danışman menüsünü kontrol ederek, danışman atamanızın gerçekleşip gerçekleşmediğini öğrenebilirsiniz.)

Saygılarımızla,

No Comments Yet.